Прихильників Путіна образила нова п’єса Віктюка

Прихильників Путіна образила нова п’єса Віктюка

Жінку обурило, що актори надягали і знімали штани, а кольори їхнього одягу нагадували прапори «ДНР» і Росії.

Джерело: Відомості

У театрі Моссовєта Роман Віктюк представив прем'єру спектаклю «На початку і в кінці часів». Прем'єра п'єси українського режисера Романа Віктюка «На початку і в кінці часів» в театрі Моссовєта викликала негативну реакцію прихильників політики Володимира Путіна, повідомляє Украина.ру.

Так, Олена Сучкова на своїй сторінці у соціальній мережі написала, що п'єса демонструє антиросійські настрої.

«Перед поглядом розгорнулася справжня вакханалія: божевільні люди, що проживають в Прип'яті, вимовляли щось недоладне, що швидко переросло в гасла, спрямовані проти Росії і Новоросії», — прокоментувала Сучкова.

Жінку обурило, що актори надягали і знімали штани, а кольори їхнього одягу нагадували прапори «ДНР» і Росії.

«Коли зі сцени почали викрикувати непристойні слова, то моїм знайомим довелося залишити зал... Виходить, що за державні гроші знищують нашу державність, нашу культуру. Зі столичних сцен втлумачують, що російський народ — це нікчема», — обурилась Олена.

П'єса розповідає про Чорнобильську трагедію і поставлена за твором львівського драматурга Павла Ар'є.

Після прем’єри в Москві п’єсу зможуть побачити жителі Санкт-Петербургу і інших міст Росії.

П'єса львівського драматурга Павла Ар'є — це історія однієї української сім'ї, яка живе в зоні відчуження і не вірить в те, що навкруги радіація. Сім'я упевнена, що цей міф створили спеціально для того, щоб виселити з території Чорнобиля людей. Головні дійові особи — 86-річна бабуся Фрося, її дочка Слава і онук-інвалід Вова.

Loading...