Рене Зеллвегер спотворила себе пластикою

Рене Зеллвегер спотворила себе пластикою

Знамениту голлівудську акторку перестали впізнавати після курсу пластичних операцій. Сама ж вона спростовує хірургічне втручання.

Джерело: Відомості

Відома голлівудська актриса Рене Зеллвегер порядком шокувала публіку на одному зі світських заходів. 45-річна артистка настільки перестаралася з пластичними операціями, що стала виглядати на всі 60, при цьому втративши свою фірмову родзинку — знаменитий примружений погляд. 

Напередодні, 20 жовтня, в Беверлі-Хіллз відбулася 21 церемонія нагородження журналу Elle під назвою Women in Hollywood («Жінки в Голлівуді»).

Особливу увагу представників преси привернула до себе 45-річна зірка комедійних фільмів «Щоденник Бріджит Джонс» Рене Зеллвегер. Журналісти не відразу впізнали відому актрису. Її обличчя радикально змінилося. Злостивці тут же заговорили про те, що Зеллвегер перестаралася з пластичними операціями. Вони буквально знівечили її. Навіть неозброєним оком було видно, що ін'єкції ботокса намертво розгладили шкіру на лобі, внаслідок чого брови актриси змінили форму, передають Дни.ру.

Крім того, уколи ботокса змінили фірмове примруження Зеллвегер, відкривши очі. У соціальних мережах зарубіжні шанувальники Рене киплять від обурення, вважаючи, що косметичні процедури зіпсували неповторну чарівність Зеллвегер.

«Це найбільша помилка в її житті. Вона втратила все миле, що відрізняло її від інших, і це її зруйнувало. Її кар'єра завершена», — песимістично заявив один шанувальник «оскароносної» акторки.

Сама ж актриса відхрестилася від інформації, ніби щось робила зі своїм обличчям.

Зеллвегер спростувала чутки, ніби зверталася за допомогою до косметологів або, більш того, лягала під ніж хірургів, щоб здаватися молодшою. Подібні розмови зірка назвала дурними і необґрунтованими. За словами самої Зеллвегер, вона стала виглядати інакше тому, що змінилося її життя — вона стала більш правильною і щасливою.

«Я так рада, що люди помітили зміни! Мої друзі вважають, що зараз я виглядаю більш умиротвореною. Раніше я жила у справжньому хаосі, не могла дозволити собі належним чином доглядати за собою. Зараз все змінилося: я більше часу присвячую собі та своїй родині. Я щаслива!» — стверджує акторка.

Однак світські хронікери не прийняли на віру слова відродженої актриси.  

Loading...