Енріке Іглесіас заявив, що розлучився з Курніковою

Енріке Іглесіас заявив, що розлучився з Курніковою

Іспанський співак Енріке Іглесіас заявив, що він вже встиг розлучитися з тенісисткою Анною Курніковою.

Джерело: Відомості

39-річного артиста, схоже, так дістали запитання про його весілля з росіянкою, що він вирішив зробити шокуюче зізнання. Щоправда, не відомо, чи Енріке сказав правду, чи просто таким чином пожартував з журналістів.

Іглесіас зустрівся з представниками ЗМІ після свого концерту у Лос-Анджелесі, передає «Таблоїд».

«Я вам дещо скажу. Коли ви перебуваєте в компанії друзів і починаєте базікати, перше питання завжди це: «Ти одружений?», «У тебе є хлопець?», «У тебе є подружка?», «У вас є діти?». Це нормально», — заявив в інтерв'ю співак.

Один з журналістів не втримався й запитав, чи одружений сам Енріке, на що отримав досить неочікувану відповідь.

«Нині я розлучений. Я розлучився три дні тому, і я хочу вам, хлопці, дати ексклюзив. Я серйозно. Ні, серйозно. Не смійтеся», — заявив Іглесіас з кам'яним обличчям.

Однак не всі журналісти сприйняли на віру слова іспанської зірки. Адже Іглесіас і Курнікова не надто люблять говорити про особисте життя.

Нагадаємо, Енріке Іглесіас та Анна Курнікова познайомилися в 2001 році на зйомках його кліпу на пісню «Escape».

Відтоді парочку весь час закидають питаннями щодо весілля. Та нещодавно Іглесіас заявив, що взагалі не надто хоче грати весілля.

«Я не проти шлюбу, зовсім ні, але коли ти зустрічаєшся з людиною стільки років, ти розумієш, що не хочеш нічого змінювати, адже шлюб не зробить нас ще ближче і ніяк не вплине на наші почуття. Я не бачу сенсу в одруженні, тому що шлюб не зробить нас щасливішими, ніж ми є зараз», — пояснив тоді Енріке.

Loading...