Максима Галкіна вже не впізнають рідні діти

Максима Галкіна вже не впізнають рідні діти

Мовляв, він так довго не буває вдома, що Ліза та Гаррі щоразу сприймають його за чужого.

Джерело: Відомості

Чоловік Алли Пугачової гуморист Максим Галкін побідкався, що його перестали впізнавати власні діти. За словами артиста, все це через постійні відрядження. Мовляв, він так довго не буває вдома, що Ліза та Гаррі щоразу сприймають його за чужого.

«Якщо Ліза і Гаррі не бачать мене хоча б 10 днів, то перестають ідентифікувати, не впізнають. А буває, я відсутній і довше, адже багато гастролей. Зазвичай на чужих наші малюки реагують не дуже добре — одразу починають плакати. Так і на мене», — цитують Галкіна «Дни.ру».

Однак актор знайшов вихід з неприємної ситуації: «Щоб зійти за свого, я співаю, повернувшись з гастролей, дітям «кодову» пісню з мультика «Трям! Здравствуйте»: «Облака, белогривые лошадки...». Щойно я починаю її виконувати, діти перестають плакати і розуміють, що я — свій, а не чужий. А потім починають посміхатися, реготати і підтанцьовувати», — пояснив Максим.

Чоловік Примадонни запевняє, що відпочинок без дітей для нього вже не в радість. Нещодавно він літав до Італії без сім'ї, але задоволення не отримав.

«Малюки з Аллою залишилися в Москві. Дружина мене відпустила ненадовго відпочити. Але мене вистачило буквально на пару днів. Всі думки — тільки про будинок і дітей! Тож відпочинок був недовгим», — розповів виданню Галкін.

Найбільше уваги вихованню Лізи і Гаррі приділяє саме Пугачова.

«Це у нас тато добрий, а мама сувора. Макс, правда, дуже багато працює. Тож він, в основному, няньчиться з ними, а ось я їх постійно виховую. Ми зараз придивляємося один до одного і намагаємося взаємно поважати. Не репетувати і не лаятися. А якщо й виникає якесь непорозуміння з донькою чи сином, то вирішуємо все мирним шляхом», — поділилася своєю мудрістю Алла Борисівна.

За словами співачки, діти вже говорять «мама», «тато», сідають, встають, намагаються ходити, відкривають двері і ящички, щиро радіють, коли летить літак, і показують на нього.

Loading...