Бондарчук та Баширов знімуть фільм про Донбас

Бондарчук та Баширов знімуть фільм про Донбас

Після звільнення з телесеріалу до Баширова звернулися Бандарчук та Ілля Бачурін з пропозицією спродюсувати документальний фільм під назвою «Донбасс стучит в наши сердца».

Джерело: Відомості

Російський актор та режисер Федір Бондарчук взявся продюсувати фільм про Донбас.

Ідея зробити фільм «Донбасс стучит в наши сердца» належить акторові Олександру Баширову. Останнього буцімто звільнили з одного телесеріалу за те, що він поїхав на Донбас з гуманітарною допомогою.

Та як пише «Супер.ру», поїздка артиста носила не тільки благодійний характер — Олександр збирав матеріал для свого нового фільму.

Через кілька тижнів після звільнення з телесеріалу до Баширова звернулися Бандарчук та Ілля Бачурін з пропозицією спродюсувати документальний фільм під назвою «Донбасс стучит в наши сердца».

«У нас поки немає сценарію, тільки документальний матеріал, який ще будуть дознімати. Якщо вдасться розгорнути до ігрового кіно — ми обов'язково його знімемо», — розповів Ілля Бачурін.

«Коли мене звільнили звідти, до мене звернувся Федір і запропонував спродюсувати мій документальний фільм. Ми з Федею вчилися разом і знімалися в «9 роті». Він, як справжнісінький друг, допоміг мені в скрутну хвилину», — запевнив сам Баширов.

Loading...