Лорак дарує бійцям медичне обладнання взамін на хороше ставлення

Лорак дарує бійцям медичне обладнання взамін на хороше ставлення

В київському госпіталі героїв АТО готують до візиту Ані Лорак і просять надати співачці теплий прийом, адже вона подарує дороге медичне обладнання.

Джерело: Відомості

У київському госпіталі солдат просять влаштувати гостинний прийом Лорак. Про це на своїй сторінці в «Фейсбук» повідомила світська левиця-волонтер Наталя Юсупова.

Щоб очистити свою репутацію перед концертами в Києві, які обіцяють зірвати незадоволені активісти, Ані Лорак почала займатися благодійністю: співачка стала афішувати свою допомогу дітям-біженцям із зони АТО, а в соцмережах з'являються відео зі шпиталю, де лежать поранені солдати.

Тепер Наталя Юсупова повідомляє, що в київському госпіталі героїв АТО готують до візиту Ані Лорак і просять надати співачці теплий прийом, адже вона подарує дороге медичне обладнання.

Нагадаємо, у дні, коли на сході України від рук терористів гинули солдати, Ані Лорак та ще кілька українських виконавців отримали у Москві російську музичну премію RU TV. Після цього в мережі з'явилось безліч фотожаб на блюзнірство українських співаків у Росії.  

Loading...