Валерій Меладзе не проти виступити миротворцем між Україною й Росією

Валерій Меладзе не проти виступити миротворцем між Україною й Росією

«Вважаю за краще залишати свою думку при собі», — підсумував співак.

Джерело: Відомості

Український співак Валерій Меладзе, який нещодавно вп'яте став батьком, зізнався, що дуже хоче, аби між Україною та Росією знову настав мир. Зірка не квапиться оприлюднювати свою позицію стосовно конфлікту, проте заявив, що був би тільки радий виступити миротворцем між конфліктуючими сторонами.

«Якби була можливість, я був би тільки радий виступити переговірником і миротворцем між конфліктуючими сторонами, хоча не думаю, що мене сприймуть всерйоз. Приклад Кличко показовий. Всі їм захоплювалися і пишалися, поки він перемагав на рингу (і в Україні, і в Росії), але, після того як він пішов у політику, частина людей просто забула про те, що він великий спортсмен», — наголосив Меладзе в інтерв'ю aif.ru.

Також співак згадав і тих артистів, які через свою позицію серйозно постраждали. Приміром, музиканта Андрія Макаревича зацькували у Росії, а Діані Арбеніній масово скасовують концерти по всій території РФ.

«Інший приклад: Кобзона, Газманова та Валерію, які висловили підтримку Путіну по Криму, не пустили до Латвії на «Новую волну». Ні ті, ні інші артисти ніяк не вплинули на події. Але в тій чи іншій мірі постраждали самі. Тому вважаю за краще залишати свою думку при собі», — підсумував співак. 

Loading...