Злата Огнєвіч: Мама виховала у мені справжнього бійця

Злата Огнєвіч: Мама виховала у мені справжнього бійця

Як відомо, після закінчення школи Огнєвіч переїхала з Криму до Києва для здобуття вищої музичної освіти.

Джерело: Відомості

Співачка Злата Огнєвіч, лауреатка минулорічного «Євробачення» знялася у романтичній фотосесії та згадала кілька цікавих фактів зі свого минулого.

Виявляється, у дитинстві Злата соромилася свого таланту та не мала коштів на його розвиток, передає Таблоїд.

«Мама в молодості теж співала, і коли почула, що у мене виходить, вирішила всіляко підтримувати. Спочатку я страшенно всього соромилася, говорила, що у нас немає грошей на сукні, аранжування. Але мама робила все можливе, щоб знайти кошти», — поділилася співачка.

«…Одного разу заради цього мати здала пальто в комісійний. Вона говорила: «Заспокойся. Все буде!» Мама виховала в мені бійця. Тепер я можу говорити тверде «ні», коли це потрібно», — з гордістю сказала дівчина.

Як відомо, після закінчення школи Огнєвіч переїхала з Криму до Києва для здобуття вищої музичної освіти.

«Я поїхала з дому в 18 років. Коли вирушала до Києва, мама повчала: «Ну, все донько, далі ти повинна сама». Я жила в гуртожитку, з третього курсу працювала з живим бендом. Бувало, що й роздавала листівки, брала участь в рекламних акціях, і абсолютно не соромлюся цього досвіду. Я вважаю, що праця робить з людини особистість», — розповіла артистка.

Вона також додала, що близькі не відразу повірили тому, що вона поступила на бюджетне відділення в Інститут Музики імені Глієра.

«Я, до речі, тоді думала так: якщо не вступлю на бюджет, то зав'яжу з музикою і творчістю взагалі».

Loading...