Лорак знову завела своєї і вкотре спробувала виправдатися

Лорак знову завела своєї і вкотре спробувала виправдатися

«Я пишу цього листа від чистого серця. Я довго мовчала, і, напевно, це було помилкою, оскільки це мовчання використовувалося проти мене», — почала Лорак.

Джерело: Відомості

Співачка Ані Лорак, після того як екс-депутат Олег Царьов підтримав її та запропонував стати «послом миру в Новоросії», вибухнула черговим посланням.

Кароліна написала відкритого листа, де вкотре спробувала пояснити, що вона — артист і жодним чином не лізе у політику. Та цього разу артистка вирішила згадати ще й свого загиблого в Афганістані брата та заявила, що «ДНР», «ЛНР», «Правий сектор» і «Свобода» не мають права торкатися її імені.

«Я пишу цього листа від чистого серця. Я довго мовчала, і, напевно, це було помилкою, оскільки це мовчання використовувалося проти мене. Тепер я хочу розставити всі крапки над «і», висловити, що я дійсно відчуваю», — почала Лорак.

«Останнім часом моє ім'я цинічно використовується для різноманітних політичних та медійних маніпуляцій. При цьому, моя громадянська позиція є і залишається незмінною: я люблю Україну, і любов до батьківщини ввібрала з самого дитинства. Я народилася в прекрасному буковинському краї і вважаю, що патріотизм людини визначається не словами, а вчинками», — зауважила вона.

Кароліна нагадала, що вона протягом 20 років «прославляє Україну по всьому світу, на всіляких конкурсах і фестивалях, приносячи нагороди і формуючи позитивний образ України».

«Моя місія як артиста нести музику, дарувати людям радість. Я не політик, і ніколи не відчувала амбіцій з цього приводу. Впевнена, що не можна змішувати ці два поняття: артист і політика. Але сьогодні саме політики використовують моє ім'я з метою своїх брудних ігор», — побідкалась артистка, яка вже якось заявляла про те, зо її втягнули у брудні ігри.

Далі вона згадала покійного брата:

«Того дня, коли, виконуючи інтернаціональний обов'язок, в Афганістані загинув мій брат, моє серце розривалося на частини, я не розуміла «за що?». Привезли цинкову труну, яку навіть не дозволили відкрити. Мій вибір був між ненавистю і любов'ю. Як з цим жити? Я вибрала — любов. Влада і гроші, чиїсь політичні ігри... Я досі не знайшла відповіді, за що і заради чого він загинув...».

«Ніхто не має права мені диктувати, яким чином мені любити і підтримувати свою країну. Свій вклад у справу миру, злагоди, підтримки українських громадян я роблю не під тріск телекамер, а так, як вважаю за потрібне і гідне», — наголосила вона.

Кароліна зазначила, що не просить всіх погоджуватися з нею, але просить поважати її думку.

«Тому ані «ДНР», ані «ЛНР», ані «Правий сектор», ані «Свобода», не мають морального права торкатися мого імені. Вони не мають ніякого відношення до мене! Я за мир! І прошу цього миру для всіх нас! Я вірю, що хороших людей набагато більше, ніж поганих. І добро рано чи пізно перемагає зло», — завершила своє послання Лорак.

Loading...