Потап і Настя стали учасниками російського шоу

Потап і Настя стали учасниками російського шоу

Шоу стартує вже восени. Ведучими другого сезону будуть Олександр Анатолійович і Іван Чуйков.

Джерело: Відомості

На каналі «Росія» незабаром стартує новий сезон російського проекту «Хіт», музичним продюсером якого цього разу буде Лариса Доліна, повідомляє Еспресо.ТV.

Шоу стартує вже восени. Ведучими другого сезону будуть Олександр Анатолійович і Іван Чуйков.

У Мережі вже з’явився промо-ролик проекту, з якого стали також відомими імена учасників нового російського «Хіта». За право мати «Кращий хіт сезону» цієї осені змагатимуться Лоліта, Алсу, Денис Клявер, Любов Успенська, Вітас, Надія Бабкіна, Іраклі, Дмитро Колдун, Наташа Корольова, Олександр Ревва, а також славнозвісний український дует «Потап та Настя Каменських».

Згадаємо, як раніше Потап і Настя розповідали, що насправді є патріотами своєї країни, як вони люблять Україну і допомагають рідній державі.

«Ми отримали дуже багато погроз, тому вирішили зробити заяву. Для всіх ненависників ми повідомляємо, що «Потап і Настя» — патріоти. Ми підтримує Україну, ми допомагаємо дітям. Закликаємо всіх тих, хто труїть топових українських зірок, перестати займатися цим. «Потап і Настя» працюють в усьому світі, заробляючи гроші, які ми привозимо в Україну. Ми є відповідальними платниками податків. Артисти повинні працювати, а всі ненависники повинні понизити градус і деполяризувати ситуацію», — наголосив Потап.

Loading...