Зеленського почали тролити його шанувальники в Росії

Зеленського почали тролити його шанувальники в Росії

Стаття наразі лідирує за кількістю читачів та не надто втішних коментарів.

Джерело: Відомості

Вчора ввечері на одному з відомих російських ресурсів з'явився провокаційний матеріал, що стосується відомого український шоумена Володимира Зеленського. Про це повідомляє super.ru.

У заголовку — російські колеги, яким «промили мозок», в самій статті — цитати з інтерв'ю, дані українським ЗМІ після того, як Зеленського звинуватили в зраді батьківщині (за те, що «він ховається від призову до української армії на території Росії»).

«Зараз я перебуваю в Києві, де з нашою командою готую новий сезон проектів студії «Квартал 95». У Росії я дійсно був на зйомках фільму «8 перших побачень», які успішно завершилися ще на початку червня», — поспішив виправдатися актор.

Варто зазначити, що нічого надто різкого та конкретно антиросійського у висловлюваннях Зеленського не виявлено (окрім «колег, яким промили мозок»). А от нещодавнє відвідування «Студією Квартал-95» зони АТО було виставлено в найгіршому світлі.

Стаття наразі лідирує за кількістю читачів та не надто втішних коментарів.

Нагадаємо, у минулі вихідні актор відвідав зону АТО. За його словами, відмова від концертів на Донбасі означала би згоду з тим, що «у нас шматка країни немає».

«Я вважаю, що не можна відмовлятися від таких концертів. Інакше ми разом всі повіримо, що «у нас шматка країни немає». Я в це не вірю!» — зазначив Володимир Зеленський.

«Я радий, що люди в Маріуполі повірили захисникам, українським солдатам. Багато хто дійсно повірив, що ці хлопці захищають нашу батьківщину», — додав він. 

Loading...