Вакарчук розповів про дитяче серце та політичні плани

Вакарчук розповів про дитяче серце та політичні плани

Вакарчук зауважив, що складна економічна ситуація у країні майже не відбилася на ньому особисто.

Джерело: Відомості

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук останнім часом дуже багато говорить про політику. Музикант зустрічається зі студентами, виступає на телебаченні та висловлюється у соцмережах.

Цього року «ОЕ» святкує 20-річчя, і з цієї нагоди Вакарчук розповів, як змінився за ці роки та яким чином політична ситуація у країні вплинула на його життя. В інтерв’ю «Комсомольській правді в Україні» Славко заявив, що до політики іти все ж таки не хоче, бо вона зв’язує руки.

Вакарчук зауважив, що складна економічна ситуація у країні майже не відбилася на ньому особисто.

«Я досить заможна людина, тому на особистому рівні економити поки не доводиться. Правда, я особливо ніколи марнотратно не жив, чесно скажу. Але я відчуваю подорожчання на багатьох інших речах. Наприклад, я хотів би зробити грандіозне шоу до нашого 20-річчя. А змушений буду зробити його все одно красивим і яскравим — але трохи не таким, як планувалося спочатку. А для мене це дуже важливо, я хочу радувати своїх шанувальників», — сказав музикант.

Утім, Святослав хвилюється, що через подорожчання життя людям буде важко купити квитки на концерт «Океану Ельзи».

«Я пообіцяв недавно студентам під час зустрічі в Дніпропетровську, що ми вигадаємо для них які-небудь спеціальні знижки, щоб вони змогли прийти на наш концерт. Повірте, це не маркетинговий хід, у нас все гаразд з продажем квитків, але це важливо для шанувальників», — заявив Вакарчук.

На запитання, чи змінився він за 20 років існування гурту, Славко відповів:

«Посивів трошки. До речі, схуд трошки, як не дивно. Порозумнішав? Напевно, так... Зазвичай за 20 років розумнішають, а якщо ні — напевно, у людини щось не так з головою. Але за великим рахунком, мені здається, я не змінився».

«Мені в дитинстві моя класна керівниця постійно говорила, вибачте, що у мене шило в одному місці. Напевно, це шило робить моє життя цікавим, весь час хочеться продовжувати активно жити. Навіть злегка лякає ця невгамовна енергія, але це мій принцип», — зазначив Славко.

«Я хочу так жити, мені так подобається — не найзручніший спосіб, але найцікавіший. Завжди казав, що у мене доросла голова і дитяче серце. З дитячим серцем часто робиш нераціональні речі. Але на те й доросла голова, щоб тримати себе в рамках. Скільки себе пам'ятаю, з дитинства вмів рахувати на декілька кроків вперед, але користуватися цією якістю не завжди виходить. Все одно серце що хоче, те й робить», — зізнався Вакарчук.

Нещодавно Святослав казав, що останнім часом подумує про політику. Однак зараз музикант наголошує, що не хоче туди повертатися.

«Принаймні, зараз. Коли-небудь, якщо вже зовсім нікому буде цим займатися... Чи варто втягуватися у політичну боротьбу, замість того щоб, перебуваючи «поза сутички», надихати і допомагати людям з різними поглядами об'єднуватися? Я не хочу в політику, це зв'язує руки, а влада мене не цікавить», — запевнив лідер «ОЕ».

Loading...