Наталія Могилевська у новому образі розвіяла чутки про вагітність

Наталія Могилевська у новому образі розвіяла чутки про вагітність

На зйомках чергової програми «Як двi краплi» Наталка Могилевська в пух і прах розвіяла міф про свою вагітність.

Джерело: Відомості

На зйомках чергової програми «Як двi краплi» Наталка Могилевська в пух і прах розвіяла міф про свою вагітність, розповіли у творчій групі artPRoUA.

Ось уже кілька місяців преса шумить про те, що зірка української естради вагітна і ось-ось має народити. Масло у вогонь підлили і образи попередніх ефірів, на яких Наталя блищала в балахонних нарядах. «Приховує живіт», — говорив народ.

І ось тепер Могилевська постане перед публікою у всій красі, адже їй випав образ імператриці російської естради Ірини Аллегрової, яку вона повинна втілити на сцені популярного шоу вже в найближчу неділю. Спеціально для цього Наталії пошили сукню з корсетом і відвертим декольте точнісінько як у Аллегрової.

«Було 8 примірок і щоразу декольте все збільшувалося і збільшувалося, — сміється Наталя. — Насправді, Наталія Могилевська ніколи б у житті не одягла настільки відвертий наряд. Я дуже сором'язлива людина по життю, але образ Ірини Олександрівни передбачає особливу сексуальність і якусь відверту подачу себе, можливо, десь навіть межує з вульгарністю. Так що цього разу на зйомках у членів журі, моїх колег і глядачів у студії був справжній шок!»

Могилевська вже встигла похвалитися в соцмережах фото, на яких вона демонструє свої розкішні груди розміру як мінімум п'ятого і тонку талію — на зло пліткам про її вагітність. Кинувши курити рік тому, Наталя дійсно набрала кілька зайвих кеге, через що жовта преса затрубила про те, що зірка в цікавому положенні. Але тепер Могилевська, вдавшись до нової чудо-дієти, скинула 10 кілограмів, прекрасно виглядає і чудово себе почуває.

Правда, подейкують, що розкішні фото в образі Аллегрової, які з'явилися в Інтернеті напередодні чергового випуску програми, можуть загрожувати неприємностями і навіть обернутися для Могилевської судом! Справа в тому, що у звичайній практиці, перед участю в подібних шоу зірки підписують документ про нерозголошення подробиць зйомок до виходу програми в ефір. 

Loading...