Кевін Костнер завів сторінку ВКонтакте

Кевін Костнер завів сторінку ВКонтакте

Американський актор і музикант Кевін Костнер завів аккаунт у російській соціальній мережі ВКонтакте.

Джерело: Відомості

Американський актор і музикант Кевін Костнер завів аккаунт у російській соціальній мережі ВКонтакте, повідомляє прес-служба PMI. "Сторінка заведена Кевіном Костнером напередодні концерту в Росії. 11 квітня на сцені БКЗ Жовтневий із групою Modern West відбудеться перший сольний концерт співака в Санкт-Петербурзі", - йдеться в повідомленні. Напередодні артист виступить на сцені Державного Кремлівського Палацу в Москві.

Костнер став відомий широкій публіці в 1985 році після виходу фільму "Сільверадо". Його режисерський дебют - "Танцюючий з вовками" (1990) - отримав Оскар як кращий фільм. Сам Костнер тоді був нагороджений як кращий режисер, а також претендував на премію за кращу чоловічу роль.

Актор захопився музикою 20 років тому, проте групу Kevin Costner & Modern West створив тільки в 2007 році за порадою дружини. Костнер і його колектив виконують пісні у стилі традиційного американського кантрі-року, з великою кількістю гітарних партій. У даний час група випустила чотири студійні альбоми.

Loading...