У райдері Земфіри — махрові рушники, яйця і ніякого алкоголю

У райдері Земфіри — махрові рушники, яйця і ніякого алкоголю

36-річна російська рокерка Земфіра скоро відвідає Україну.

Джерело: Відомості

36-річна російська рокерка Земфіра скоро відвідає Україну. У руки до журналістів потрапив райдер зірки: у ньому є яйця для голосових зв'язок і м'який килим у готелі. Земфіра відвідає п'ять українських міст - Одесу, Київ, Дніпропетровськ, Харків, Донецьк - на підтримку свого нового альбому.

У містах, де виступатиме співачка, вона замовила двомісні люкси в готелях не менше п'яти зірок європейського класу. Для її музикантів умови простіші - одномісні номери в будь-якому районі міста.

У кожному номері, де Земфіра буде зупинятися, повинні бути телевізор, кондиціонер і килим. При цьому охороняти в готелі і на концерті зірку маютьп'ять охоронців. По Україні співачку возитиме машина представницького класу, в якій вона (про що свідчить окремий пункт у райдері) зможе постійно палити.

Що стосується меню, то снідає Земфіра з музикантами зазвичай бутербродами з кавою і чаєм, а на обід - обов'язково супи. Перед концертом співачка хоче, щоб їй в гримерку принесли 10 махрових рушників, дві упаковки мила, зелений і чорний чай, 15 пляшок води, 10 яєць (з їх допомогою вона розспівується), цукор, банани, яблука, томатний сік і молоко.

А ось алкоголю в її райдері вже немає, хоча ще 5 років тому співачка вимагала за лаштунки собі і своїй команді кілька пляшок віскі та шампанського.

Loading...