Російська модель померла після регулярного відвідування солярію

Російська модель померла після регулярного відвідування солярію

Російська модель Ганна Литвинова, яка має у своїй колекції кілька найвищих нагород з конкурсів краси, 22 січня померла через меланому.

Джерело: Відомості

Російська модель Ганна Литвинова, яка має у своїй колекції кілька найвищих нагород з конкурсів краси, 22 січня померла через меланому. Боротьба з хворобою тривала близько року і трагічно завершилася в німецькій онкологічної клініці, передає ТСН.

За словами рідних і друзів, звістка про важку хворобу стала для красуні повною несподіванкою. Швидше за все, рак викликала пристрасть дівчини до засмаги — вона любила відпочивати в сонячних країнах і нерідко відвідувала солярій.

Лікарі не раз попереджали, що білошкірій Ганні потрібно засмагати як мінімум з обережністю, але вона не досить уважно поставилася до їхніх порад. За словами її подруги Ольги, красуня «згоріла за рік». Похорони пройдуть в Москві.

В останні роки Ганна продовжувала кар'єру в російській столиці, яку дуже любила. Свій шлях на терені конкурсів краси вона почала в 2003 році, отримавши титул «Міс Кузбас». Після цього вона увійшла в п'ятірку на всеросійському змаганні, ставши «Міс Грацією». Потім дівчині вдалося отримати звання першої віце-міс на «Міс Сибір» і взяти перший приз на «Міс Волга».

Дійсно вдалим для Литвинової став 2006 рік. Тоді їй вдалося виграти «Міс Всесвіт - Росія» і відправитися на світову першість. 

Loading...