Онуки Софії Ротару розповіли про її нове захоплення

Онуки Софії Ротару розповіли про її нове захоплення

Анатолій і Софія поділилися новинами з життя бабусі.

Джерело: Відомості

Сьомого серпня Софії Ротару виповнилося 70 років. Напередодні дня народження онуки Софії Михайлівни розповіли «СтарХіту», які подарунки вони роблять бабусі, чому вони її навчили і як складаються їхні відносини.

«Щороку ми намагається до дня народження бабусі приготувати сюрприз, - розповів Анатолій. - Наприклад, несподівано для неї збираємо її братів і сестер і їдемо в якесь особливе місце, або орендуємо човен і йдемо на весь день в море, з риболовлею і купанням. Цього року напередодні ювілею ми поїхали в Баку, де відбувся святковий концерт. Молоді артисти заспівали кавер-версії її хітів, а сама Софія Михайлівна по-новому добре відомі пісні».

Спадкоємці артистки зізнаються, що люблять творчість бабусі і щиро цікавляться новинками в її репертуарі. «Причому ми завжди найперші слухачі її хітів, - зазначає Софія. - Мої улюблені композиції - «Червона рута», «Білий танець», «Я ж його любила», а у Толі - «Караван любові» і «Небо це я». Між артисткою і її онуками склалися довірливі відносини. Коли діти підростали, Софія Михайлівна, незважаючи на напружений робочий графік, брала участь у їх вихованні, а потім направляла в міру сил і можливостей.

«Соня навчила нас радіти дрібницям, - говорить внучка. - А ще - поважати людей, цінувати щирість і дружбу. Також цілеспрямованості і працьовитості, тонкому почуттю гумору. Але і ми, в свою чергу, намагаємося їй щось підказувати, допомагати. Наприклад, бабуся не вміла користуватися FaceTime, WhatsApp і Skype. Ми допомогли їй освоїти месенджери, щоб завжди бути на зв'язку. А ще створили аккаунт в «Інстаграм» @ sofiarotaru.official. Тепер вона ділиться з шанувальниками новинами».

Онуки народної улюблениці також розповіли, як проводили час зі знаменитою бабусею, будучи дітьми, і зараз, коли вони вже дорослі. За визнанням спадкоємців Софії Михайлівни, їм ніколи не буває нудно разом. «Вона весела і цікава, - каже Анатолій. - Дуже добра і щедра. У цьому році на Різдво ми танцювали з нею під молдавську народну музику, це було круто».

«Вона для мене найкращий приклад того, як треба йти до мрії, любити життя і свою професію, - продовжує Софія. - Нас об'єднує ще й любов до подорожей і нових вражень. Коли я була зовсім малою, влітку часто залишалася з бабусею в нашому Ялтинському будинку, ми разом збирали в червні урожай черешні, в липні - персиків, а в кінці серпня - білого інжиру».

У внуків Ротару теплі та дружні стосунки.

Loading...