Через Ларису Доліну студентів масово відраховують із вузу

Через Ларису Доліну студентів масово відраховують із вузу

Заочники МДІК розповіли, чому не в захваті від методики викладання зірки.

Джерело: Відомості

Деякі стверджують, що Лариса Доліна не дає їм жодного шансу, інші ж, навпаки, впевнені, що вона справедливий викладач.

Співачка Лариса Доліна встигає не тільки гастролювати по країні, але і викладати. У минулому році вона очолила кафедру естрадно-джазового співу в Московському державному інституті культури. Сотні студентів мріють потрапити до неї на курс. Але методикою викладання зірки задоволені далеко не всі. Третина заочників змушена перевестися в інші вузи.

«Вона не любить заочку і мріє її прикрити, - розповідає «СтарХіту» Олександра Лісова, студентка МДІК. - Каже, така форма навчання не дає знань виконавцю. Я не згодна. Ми отримуємо музичні навички - співаємо в кафе, на заходах. А на заняттях педагоги коректують їх. Лариса Олександрівна брала у нас іспит. Я дуже переживала, готувалася днями і ночами. Доліна сказала: мовляв, не так співаю, і крапка. А мій педагог мене добре оцінює.

У підсумку вона відрахувала 8 осіб із 30-ти після іспиту зі словами: «У вас немає таланту!». Сперечатися марно, нікого не чує. У деканаті одна відповідь: «Лариса Олександрівна завжди права. Не подобається? Шукайте інший вуз!» Я послухалася поради: в кінці семестру переводжуся».

Loading...