Принц Вільям призначив побачення Леді Газі

Принц Вільям призначив побачення Леді Газі

Принц Вільям обговорив зі співачкою проблему її психічного стану.

Джерело: Відомості

Сьогодні у принца Вільяма відбулася вельми незвичайна бесіда. На підтримку благодійного проекту Heads Together, яким спадкоємець престолу займається разом зі своєю дружиною Кейт Міддлтон і молодшим братом принцом Гаррі, він поспілкувався з Леді Гагою на тему психічного здоров'я.

Розмова велася по відеочату. У той час як Вільям під час бесіди розташовувався в своєму робочому кабінеті в Кенсингтонському палаці, Гага вибрала більш невимушене місце для спілкування, а саме - кухню свого будинку в Лос-Анджелесі.

Насамперед поп-зірка зізналася, що неймовірно рада можливості поговорити з принцом і що є великою прихильницею всього того, що він робить в рамках свого проекту. Вільям, в свою чергу, похвалив Гагу за сміливе рішення опублікувати в грудні минулого року відкритого листа, в якому вона зізналася у власних психічних проблемах.

«Спочатку я дуже нервувала. З психічними захворюваннями завжди пов'язано почуття сорому. Ти відчуваєш, що з тобою щось не так. Я, наприклад, говорила собі: "Подивися, як прекрасне і дивовижне твоє життя. Ти повинна бути щаслива ". Але ти нічого не можеш вдіяти з тим, що потім вранці ти прокидаєшся втомленим, сумним, повним тривог і занепокоєння до такої міри, що не можеш думати про роботу», - розповіла артистка про свій стан.

«Тому, заговоривши про це вголос, я як би сказала: це частина мене, і це нормально, - продовжила співачка. - Відкрита розмова може мати величезний вплив. Потрібно перестати відчувати почуття вина, ховатися і почати обговорювати свої проблеми. Ми дійсно повинні це робити».

«Потрібно зламати страх заборони обговорення подібних тем, в іншому випадку буде тільки гірше, - підтримав Гагу Вільям. - Дуже важливо говорити про це і знати, що тебе не осудять. Психічне здоров'я - це те ж саме, що і фізичне здоров'я. І не потрібно цього соромитися. Навіть проста бесіда з людиною може багато чого змінити».

На прощання принц сказав виконавиці, що їм потрібно обов'язково зустрітися особисто. Наприклад, під час її приїзду до Великобританії в жовтні цього року. «Було б здорово побачити вас, коли ви приїдете, і поспілкуватися на тему, як ми можемо ще більше допомогти у вирішення цих проблем», - заявив Вільям. «З великим задоволенням», - прийняла запрошення Леді Гага.

Loading...