Алла Пугачова запалила в ультрамодному образі

Алла Пугачова запалила в ультрамодному образі

Співачка вразила шанувальників ефектним нарядом.

Джерело: Відомості

На фотографії, яка з'явилася в соціальних мережах, Алла Борисівна позує в ніжному брючному костюмі світлого відтінку, легкій блузці з квітковим принтом і в стильних сріблястих кедах.

Напередодні Алла Пугачова і Максим Галкін вирушили в гості до приятелів. Зоряна пара повеселилася в компанії адвоката Іди Достмана і бізнесвумен Аліни Редель. Знаменитості отримали безліч приємних емоцій від спілкування з давніми друзями. У Мережі з'явився знімок, зроблений в теплій компанії близьких людей Максима та Алли.

«Будинки з друзями», - поділилася Іда Достман в соціальних мережах.

Багато користувачів соціальних мереж відзначили, що Алла Борисівна просто приголомшливо виглядає. Примадонна не перестає радувати оточуючих своїм надзвичайним зовнішнім виглядом. З недавнього часу виконавиця віддає перевагу молодіжному стилю одягу, вибираючи для посиденьок в колі друзів кеди і бомбери. На фотографії, зробленій у будинку Іди Достман, зірка позує в світлому костюмі брюк, блузці з квітковим принтом, а також в ультрамодному взутті сріблястого відтінку. Свій стильний і по-весняному легкий спосіб артистка доповнила сонцезахисними окулярами вкрай незвичайної форми.

Шанувальники Примадонни прийшли в захват від зовнішнього вигляду знаменитості, якій вдається йти в ногу з часом і відповідати всім найактуальнішим модним тенденціям. Фанати співачки залишали коментарі, в яких писали їй компліменти. «Така крута», «Щастя вам, вашій родині і маленьким янголяткам», «Ви чудові! Королева», «Просто немає слів»,«Стильно і зі смаком! Мені подобається», «Алла Борисівна, супер!», «Цей стиль одягу вам дуже підходить», «Ви як завжди незрівнянні. Красива і чарівна», «Око не відірвати», - обговорювали користувачі соціальних мереж.

Додамо також, що в минулі вихідні Примадонна відзначила день народження. Знаменитості виповнилося 68 років. З цього радісного приводу королева вітчизняної естради влаштувала вечірку в своєму розкішному замку, на якій зібрала рідних і близьких. У числі тих, хто привітав Аллу Пугачову, виявилися Христина Орбакайте, Дені Байсаров, Олеся Судзиловська, Юлія Проскурякова, Марина Юдашкіна, Іда Достман, Аліна Редель і багато інших.

Сама іменинниця в той особливий день виглядала просто приголомшливо: для вечора в компанії друзів вона вибрала довге світле плаття, яке кокетливо оголює плече. Справжнім сюрпризом для Алли Борисівни стало винесення розкішного торта, прикрашеного трояндами і свічками.

Алла Пугачова закотила вечірку для друзів в замку

Loading...