Ксенія Собчак показала перше фото з пологового будинку

Ксенія Собчак показала перше фото з пологового будинку

Під час пологів, які проходили в елітній підмосковній клініці в окремому пологовому залі, Ксенію підтримували мама і чоловік.

Джерело: Відомості

18 листопада 35-річна Ксенія Собчак і Максим Віторган стали батьками. У пари народився син. За словами мами журналістки Людмили Нарусової, хлопчик з'явився на світ з вагою 3 кг 550 гр і зростом 52 см. Під час пологів, які проходили в елітній підмосковній клініці в окремому пологовому залі, Ксенію підтримували мама і чоловік. Максим до сих пір не може прийти в себе від шоку, який він зазнав під час пологів дружини.

Максим Віторган в пологовому будинку.

- Мені було страшно! - зізнається молодий батько. Поки новоспечена мама відпочивала, Віторган чергував біля ліжечка сина. Вчора на сторінці Собчак в Інстаграм з'явилося фото, зроблене в пологовому будинку. На ньому зображений Максим в масці і лікарняному халаті, а нижче підпис: "Мій найголовніший друг і помічник". 

Нагадаємо, Ксенія Собчак та Максим Віторган одружилися 1 лютого 2013 року. Від першого шлюбу з актрисою ТЮГу Вікторією Верберг у актора є двоє дітей - дочка Поліна і син Данило. З ними Ксюша швидко знайшла спільну мову.

Loading...