Прохор Шаляпін повернувся до Анни Калашникової

Прохор Шаляпін повернувся до Анни Калашникової

Анна Калашникова оголосила про примирення з Прохором Шаляпіним і його зустріч з її сином після піврічної перерви.

Джерело: Відомості

Минулої весни широко обговорювався скандал в сім'ї Прохора Шаляпіна. За місяць до весілля співак і його нова обраниця Анна Калашникова зробили тест на батьківство сина моделі Данила, який довів, що Шаляпіна з цією дитиною кровні узи не пов'язують. Після цього Прохор припинив будь-яке спілкування з нареченою-обманщицею, скасував весілля і перестав відвідувати сина Анни, якого до цього вважав своїм спадкоємцем, повідомляє Informing.

Пару місяців назад артист відновив спілкування з Калашниковою, а днями навіть виявив бажання побачитися з її сином. В інтерв'ю журналу «Стархит» Анна зізналася, що спочатку навіть не повірила, коли Прохор написав їй, що скучив за Данилом.

«Я мало не розплакалася від щастя», — зізналася модель.

Калашниковій довелося готувати сина до зустрічі з Шаляпіним, якого той за півроку встиг призабути.

«Я заздалегідь почала готувати Даню, — цитує журнал слова моделі. — Показувала загальні фото, розповідала, що тато скоро приїде».

Незважаючи на виконану мамою «підготовчу роботу», маленький Даня неоднозначно відреагував на зустріч зі співаком. За словами Анни, її син спочатку побіг зустрічати Прохора, а коли той зайшов в будинок, розплакався і позадкував до мами.

«Я взяла маленького на руки і пояснила йому, що це тато, він тепер знову буде поруч, — врозповідає Калашникова. — Синок заспокоївся, підійшов до Прохора, став його розглядати, чіпати, смикати за волосся...».

Артист прийшов в гості не з порожніми руками, а з подарунками, тому в кінцевому підсумку їм з малюком таки вдалося знайти спільну мову. За словами колишньої нареченої Шаляпіна, Прохор провів з Данилом наодинці в ігровій цілу годину, а потім повідомив його мамі, що хотів би бачитися з ним частіше.

Більше того, співак пообіцяв в січні відвезти колишню наречену з сином на відпочинок в теплі краї. І, за словами Анни, виявив бажання взяти в цю поїздку і її батьків, з якими не розмовляв з моменту виходу в ефір скандального випуску програми «Пусть говорят», в якому були оголошені результати тесту ДНК.

«У стосунках з мамою Прохора Оленою Іванівною теж намітилося потепління. Останній місяць вона через знайомих передає мені привіти, —  повідомила в ході інтерв'ю Калашникова. — Я дуже рада, що вона перестала на мене злитися. Сподіваюся, що льодовиковий період в нашій родині закінчився...». 

Loading...