Микита Джигурда і Марина Анісіна розлучаються з другої спроби

Микита Джигурда і Марина Анісіна розлучаються з другої спроби

Микита Джигурда і Марина Анісіна познайомилися в 2007 році на телешоу «Танці на льоду».

Джерело: Відомості

Микита Джигурда і Марина Анісіна, чиє сімейне життя вже довгий час нагадує мильну оперу, вирішили розлучитися. Причому вдруге: у лютому 2016 року дві зірки оголошували про свій намір розлучитися і зафіксувати цей факт в необхідних документах, повідомляє 7days.

Однак тоді пройшло зовсім небагато часу і Джигурда в суді відмовився розлучатися з дружиною, а також визнав, що його рішення було прийняте «на емоціях». Крім того, артист заявив, що має намір летіти до Франції, щоб налагодити стосунки з дружиною.

Про те, що відбувається в залі суду, в своєму мікроблозі розповів адвокат Марини Анісіної Сергій Жорін. «Засідання було призначено на 9.30, і ми в залі суду чекали, коли Микита зволить піднятися. Але коли через 30 хвилин Джигурда почав танцювати на вулиці, суду стало очевидно, що чекати немає сенсу. Підготовка пройшла у відсутності відповідача. Такого я ще не бачив. Микита не може усвідомити, що все більш ніж серйозно. Сумно», — написав адвокат.

Зараз вимогу про розлучення пред’явила Марина. Як причину спортсменка назвала «безвідповідальне ставлення чоловіка до сім’ї».

Микита Джигурда і Марина Анісіна познайомилися в 2007 році на телешоу «Танці на льоду. Оксамитовий сезон», де виступали в парі. У 2008-му вони одружилися. У пари двоє дітей: син Міка-Анжел-Кріст і дочка Ева-Влада.

Loading...