Тетяна Буланова пробачила чоловікові зраду

Тетяна Буланова пробачила чоловікові зраду

Російська співачка видалила зі своєї сторінки запис про зраду чоловіка з її ж подругою і відзначила з чоловіком 11-річчя сімейного життя.

Джерело: Відомості

У ЗМІ нещодавно з'явилися плітки про розлучення Тетяни Буланової та її чоловіка, футболіста Владислава Радімова. Ці чутки були спровоковані публікацією співачки, в якій вона повідомила про зраду близької людини і подруги. Шанувальники зірки вирішили, що вона говорила про зраду свого чоловіка з її ж подругою. Однак знаменитість не підтвердила ці чутки, повідомляє видання «Домашний очаг».

А кілька днів тому Радімов опублікував спільну фото з дружиною з відзначення 11-ої річниці їхнього сімейного життя. Пара провела цей вечір у ресторані.  Судячи з усього, вони змогли «розрулити» ситуацію, що склалася, і залагодили конфлікт.

Шанувальники знаменитості неоднозначно відреагували на подібні зміни в житті артистки. Одні пораділи за подружжя і побажали їм щасливого сімейного життя. А інші не схвалили вчинок Буланової. Вони відзначили, що їй не варто прощати зраду чоловікові. На їхню думку, якщо чоловік зрадив раз, зраджуватиме свою дружину постійно.

Loading...