У репера Серьоги, який "замінував" літак, вилучили наркотики

У репера Серьоги, який "замінував" літак, вилучили наркотики

Реперу Серьозі загрожує кримінальна справа за зберігання наркотиків.

Джерело: Відомості

Джерело журналістів РЕН ТВ заявляє, що популярному реперу Сергію Пархоменко, якого широка громадськість знає під псевдонімом Серьога (Серьога), загрожує кримінальна справа за зберігання наркотиків.

Інформатор телеканалу запевняє, що напередодні в аеропорту Домодєдово, де хіп-хоп артист замінував "літак", правоохоронці знайшли у нього згорток з коричневою речовиною. "Згорток випав у нього з кишені джинсів", - заявив співрозмовник. Речовина була відправлена ​​на експертизу. Фахівці з'ясували, що речовина є наркотичною сумішшю. За попередніми даними, це гашиш.

В діях автора хіта "Чорний бумер" вбачаються ознаки злочину "Незаконні придбання, зберігання, перевезення, виготовлення, переробка наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів". Максимальне покарання за цією статтею - від 10 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, напередодні Серьога був затриманий за заяву про бомбу на борту літака. За деякими даними, артист запізнювався на рейс і попросив представників авіакомпанії затримати виліт лайнера, проте отримав відмову. Після цього він і "замінував" літак. Деякі фанати вважали, що вся це історія PR-акція одного з останніх кліпів Серьоги "Какао білого кольору", в якому, за сюжетом, він летить в літаку і наркотики.

Loading...