Анджеліна Джолі таки зглянулася над Бредом Піттом

Анджеліна Джолі таки зглянулася над Бредом Піттом

Актор вперше побачив дітей після оголошення про розлучення.

Джерело: Відомості

У житті Бреда Пітта, нарешті, відбулася радісна подія. Американські таблоїди повідомляють, що за останні кілька тижнів актор вперше побачився зі своїми дітьми. Голлівудський актор не мав можливості спілкуватися з сім'єю з середини вересня, коли Анджеліна Джолі оголосила про розлучення. Про конфлікт в зоряному сімействі заговорив весь світ.

Незважаючи на глибокі розбіжності з чоловіком, Анджеліна все ж не стала поводитись із Бредом жорстоко. Дізнавшись про те, що він поринув у глибоку депресію і готовий на все, вона організувала зустріч батька з спадкоємцями. Нагадаємо, пара виховує трьох прийомних дітей - 15-річного Меддокса, 12-річного Пакса і 11-річну Захару - і трьох біологічних - 10-річну Шайло Нувель і близнят Нокса і Вів'єн, яким виповнилося вісім.

Заради спокою своїх нащадків голлівудські актори сіли за стіл переговорів і обговорюють через адвокатів деталі розлучення. Джолі і Пітт уклали тимчасову угоду, яка буде діяти до 20 жовтня, коли відбудеться суд. За домовленістю повну опіку над дітьми отримала Анджеліна. Однак Бред має право бачитися зі спадкоємцями.

Швидше за все, це рішення залишиться в силі і далі. Адже спочатку Джолі виступала з відповідними вимогами. Судячи з усього, актрису в корені не влаштовує підхід чоловіка до виховання дочок і синів. Що саме бентежить багатодітну матір, невідомо - Джолі не спілкується з пресою. Однак говорять, що корінь конфлікту лежить в надмірно агресивній поведінці Пітта, який зловживає алкоголем і навіть забороненими препаратами.

Нагадаємо, терпіння актриси закінчилося в той момент, коли сім'я летіла додому на приватному літаку в середині вересня. За повідомленнями західної преси, на борту літака між Піттом і його старшим прийомним сином Меддоксом стався словесний конфлікт, який закінчився бійкою. Справою зацікавилася поліція, яка зараз з'ясовує деталі події.

Мабуть, Бред не очікував, що скандал обернеться гучним розлученням. За словами друзів, зараз актор не знаходить собі місця і готовий виконувати будь-які умови Анджеліни. «Він постійно спілкується з обслуговуючим персоналом сім'про моїх дітей, це єдине, що для мене важливо зараз», - передає слова Пітта його друг, який не захотів називати свого імені.

Loading...