ЗМІ: Х’ю Хефнер дуже хворий

ЗМІ: Х’ю Хефнер дуже хворий

Відомий засновник і редактор журналу для дорослих Playboy Х’ю Хефнер давно не виходив на публіку.

Джерело: Відомості

Тих, хто хоче з Х’ю зустрітися особисто — просять підписати папери про нерозголошення, інформує VistaNews з посиланням на видання Page Six.

За свідченнями New York Post, Хефнер сильно хворий і страждає від значної втрати ваги. Відомо, що він майже не виходить з дому, дивиться старі фільми і лягає не пізніше семи годин вечора — так описала зустріч з 90-річним американцем британська модель Карла Хау.

Інформаційний портал новин Page Six зазначає, що публіка давно не бачила Хефнера.

Офіційні представники Х'ю повідомляють, що у нього вже кілька років були незначні проблеми зі спиною. Проте, головний редактор Playboy продовжує отримувати задоволення від життя. Так, 27 серпня засновник відомого журналу виклав в Twitter фото з вечірки в шовкових халатах. Приймав гостей син Купер.

Найближче оточення говорить, що з Х'ю все в порядку, однак при бажанні зустрітися з ним особисто кожен в обов'язковому порядку повинен підписати угоду про нерозголошення інформації про стан його здоров'я.

Також відомо про недавню продажу особняка Playboy сусідові Хефнера за 100 мільйонів доларів США.

Дата заснування журналу для дорослих: грудень 1953 року. Х1ю Хефнер так описує своє дітище: «Я ніколи не вважав свій журнал, присвяченим сексу. Це журнал про спосіб життя, в який також входить секс».

Loading...