Вікторія Боня влаштувала скандал в аеропорту

Вікторія Боня влаштувала скандал в аеропорту

Російська телеведуча Вікторія Боня влаштувала сцену ревнощів цивільному чоловікові Алексу Смерфіту.

Джерело: Відомості

Нещодавно пара повернулася з Венеції. Відвідування цього дивного міста залишило масу незабутніх вражень. Але одне з них має негативний відтінок: в той момент, коли пара проходила паспортний контроль, дівчина, яка перевіряла паспорти біля входу, стала нахабно фліртувати з чоловіком телеведучої, повідомляє Rayzest.

«Дівчина бере паспорт Алекса, а я стою позаду нього. Я була з дулькою на голові, в розтягнутій майці і джинсах, а Алекс весь з себе красеньв — у жилетці, сорочці і брюках. Тому вона, напевно, подумала, що ми не разом», — розповіла Вікторія.

Паспортистка вирішила зав'язати з Алексом розмову, однак не очікувала бурхливої ​​реакції Вікторії. Вирвавши паспорт чоловіка у неї з рук, телеведуча заявила: «Слухай сюди, ти стоїш тут для того, щоб перевіряти документи, а не для того, щоб фліртувати».

Зірка зізналася, що вкрай рідко ревнує чоловіка, тому що вважає це слабкістю. Однак, коли це все ж сталося, Алекс зовсім по-іншому подивився на неї: йому явно сподобалося, що Вікторія стала боротися за нього, і він ще довго згадував той момент.

Loading...