Марію Яремчук перестали впізнавати навіть її фанати

Марію Яремчук перестали впізнавати навіть її фанати

Обличчя української співачки настільки змінилося, що її тепер насилу впізнають шанувальники, не кажучи вже про сторонніх людей.

Джерело: Відомості

Вона перефарбувалася в більш світлий відтінок каштанового, обстригла волосся по плечі, стала носити окуляри і реперські кепки. Загалом, навіть власні фанати іноді не впізнають її на тих фотографіях, якими вона ділиться в Instagram, повідомляє SpecialNews.

Буквально три дні тому співачка поділилася новою фотографією у себе на сторінці, на знімку Маша зображена зі склянкою кави в окулярах і вже звичній кепці. Яремчук з якоїсь причині гримасувала на камеру, коли робила селфі для «Інстаграму», в наслідок чого зіткнулася зі шквалом критики на свою адресу.

Губи артистки здалися публіці не натуральними, підписники стали писати Марії про те, що останнім часом вона стала не природною і більше схожою на ляльку. Загалом з коментарів зрозуміло, що попередній зовнішній вигляд Марії Яремчук до її кардинальних перевтілень подобався фанатам більше, ніж те, як вона виглядає сьогодні.  

Loading...