На вулиці на очах у перехожих Глюк’Ozу побив чоловік

На вулиці на очах у перехожих Глюк’Ozу побив чоловік

Співачка Глюк’oZa перелякала перехожих прихованими зйомками свого нового кліпу на вулицях Москви.

Джерело: Відомості

Жителі Москви, які стали очевидцями жорстокого побиття на вулиці співачки Наталії Чистякової-Іонової, відомої також під сценічним псевдонімом Глюк'oZa, кинулися захищати артистку від агресивного молодика, повідомляє Informing.

Але виявилося, що допомога виконавиці не потрібна, оскільки сцена насильства, що розігралася прямо посеред вулиці і налякала перехожих, була постановочної і увійде в новий кліп Наталії на недавно презентовану композицію «Без тебя».

Розпізнати в акті домашнього насильства художню зйомку москвичі змогли не відразу, оскільки знімали бійку Іонової та її партнера по кліпу прихованою камерою, і, мабуть, зіграти жертву Глюк'oZі вдалося дуже переконливо. У результаті співачці довелося кілька разів переривати знімальний процес і пояснювати перехожим, кинувся її захищати і втішати, що все побачене ними відбувалося не по-справжньому.

Про чуйність москвичів і швидку презентацію нового експериментального відеокліпу Наталя сама напередодні розповіла шанувальникам на своїй соцсторінці.

Loading...