Прохор Шаляпін і Лариса Копєнкіна знову разом

Прохор Шаляпін і Лариса Копєнкіна знову разом

Колишнє подружжя вирішило возз’єднатися після розриву співака з нареченою Ганною Калашниковою.

Джерело: Відомості

Після скандального розлучення 57-річної Лариси Копєнкіної та 30-річного Прохора Шаляпіна, який пішов від неї через нову кохану Анну Калашникову, ніхто і уявити собі не міг, що колишнє подружжя знову буде разом. Шанувальники були впевнені, що Лариса ніколи не зможе пробачити зради екс-чоловікові, повідомляє видання «Домашний очаг».

Однак нещодавно стало відомо, що Копєнкіна і Шаляпін возз'єднаються заради нового шоу на російському каналі «НТВ». За словами представників телеканалу, ця програма стане аналогом проекту «Мужское/Женское» на «Первом канале». Співак і його колишня дружина будуть запрошувати в студію героїв, в тому числі й зірок, у яких не склалося особисте життя. 

«Вони поділяться досвідом, порадами, як пережити конфлікти, розлади, склеїти розбиту чашку. Кожен зі свого боку дасть рекомендації. Крім того, на екрані з'являться експерти і зал для глядачів — вони теж розкажуть свої відверті історії», — цитує видання «Стархіт» слова працівника «НТВ».

Подруга Лариси Ангеліна розповіла, чому Копєнкіна прийняла цю пропозицію і знову почала спілкування з Прохором. «Лариса — мудра жінка. Вона давно пробачила Прохорові. А коли їм в минулому місяці запропонували вести програму на федеральному каналі, вони в один голос відповіли «так». Прекрасна можливість нарешті показати себе в ролі конферансьє! Ларисі, скажемо так, це в новинку. Вона не думала пов’язувати майбутнє з телебаченням — працює до цих пір в ріелторському агентстві, досягає успіху на своєму терені. Але доля підкинула шанс, і ним треба скористатися», — повідомила жінка. 

Loading...