Світлана Бондарчук здивувала шанувальників інтимним фото з новим чоловіком

Світлана Бондарчук здивувала шанувальників інтимним фото з новим чоловіком

З моменту розлучення Федора і Світлани Бондарчуків пройшло вже майже півроку.

Джерело: Відомості

Подружжя намагалося розійтися тихо і без скандалів. Однак в пресі з'явилася інформація про те, що Федір Бондарчук намагається приховати частину капіталу від екс-дружини. За деякими відомостям, Федора Бондарчука підозрюють в махінаціях з майном перед розлученням, повідомляє Golbis.

Втім, це не головна тема для обговорення таблоїдів — найбільше журналістів цікавить, коли відбудеться весілля Пауліни Андрєєвої і Федора Бондарчука. Але особисте життя Світлани теж представляє чималий інтерес для публіки, адже офіційно вона все ще одна після розлучення.

Редактор глянцевого журналу із завидною регулярністю публікує знімки, на яких вона зображена в компанії різних чоловіків, інтригуючи тим самим шанувальників. Але один з останніх знімків Світлани змусив блогерів задуматися.

Фото здається більш інтимним, адже Світлана напівлежить в обіймах невідомого чоловіка, а той ніжно цілує її волосся.

Користувачам Мережі вдалося розсекретити його особу: ним виявився Олексій Молчанов, візажист компанії Lancome. Примітно, що в своєму Instagram Олексій поділився аналогічним знімком.

Варто відзначити, першою про те, що Світлана Бондарчук вже давно не самотня, розповіла Божена Ринська. «Світлана красивуща і одна? Не смішіть мене. Світлана не одна вже дуже давно. Ще в році 2012-му, якщо я не плутаю, Федір умовляв Свєтку повернутися, підносив їй каменюку, все друзі вмовляли Свєтку не йти, і так далі. Це не моя таємниця, я не маю права називати імена, але Свєтка зовсім не одна і давно не одна», — заявила вона. 

Loading...