Марійон Котійяр офіційно заявила, що не має стосунку до розлучення Пітта і Джолі

Марійон Котійяр офіційно заявила, що не має стосунку до розлучення Пітта і Джолі

Марійон Котійяр відреагувала на чути про свою причетність до розриву зіркової пари.

Джерело: Відомості

Французька актриса Марійон Котійяр дала офіційний коментар з приводу чуток, які мусуються останнім часом, щодо її причетності до розлучення Бреда Пітта й Анджеліни Джолі, повідомляє «Росбалт».

Котійяр і Пітт не так давно завершили спільну роботу над фільмом «Союзники», в якому зіграли чоловіка і дружину. Актриса зробила офіційну заяву в Instagram з приводу своїх стосунків з американським актором.

Вона підкреслила, що зазвичай не звертає уваги на подібні новини, однак в цьому випадку вирішила зробити виняток заради людей, яких любить. Марійон заявила, що щаслива виховувати з коханим чоловіком спільного сина.

Ще більше щастя їх чекає в найближчому майбутньому: Котійяр зізналася, що вагітна. І це стало першим офіційною заявою акторки про вагітність.

«Це буде моя перша і єдина реакція на той потік новин, який ллється останні 24 години і в який мене затягнуло. Я не звикла коментувати такі речі або сприймати їх всерйоз. Але, оскільки ситуація загострюється і зачіпає людей, яких я люблю, мені потрібно висловитися. По-перше, багато років тому я зустріла чоловіка свого життя, батька нашого сина і малюка, якого ми чекаємо зараз. Він — моя любов, мій кращий друг і єдиний, хто мені потрібен. По-друге, хочу сказати тим, хто назвав мене пригніченою, — зі мною все в порядку, спасибі. Весь цей створений шум — не кінець світу.

І всім ЗМІ і ненависникам, які роблять поспішні висновки, я щиро бажаю якнайшвидшого зцілення від цієї недуги. І, нарешті, я дійсно хочу, щоб Анджеліна і Бред, яких я глибоко поважаю, знайшли мир в цей неспокійний час. З любов'ю, Марійон», —  написала французька актриса.

Анджеліна Джолі подала на розлучення 19 вересня цього року, а також попросила в суду право одноосібної опіки над шістьма спільними дітьми. У шлюборозлучних документах Джолі вказала дату розставання з чоловіком — 15 вересня.

Анджеліна Джолі та Бред Пітт провели разом 12 років — їхній роман почався в 2004 році, а через 10 років після цього, в серпні 2014 року, вони офіційно одружилися. Цей шлюб був другим для 52-річного Бреда і третім в житті 41-річної Анджеліни.

Loading...