Джолі поселилась із дітьми в розкішному будинку в Малібу (фото)

Джолі поселилась із дітьми в розкішному будинку в Малібу (фото)

За три тижні до подачі на розлучення актриса орендувала котедж площею більше 1300 квадратних метрів вартістю 95 тисяч доларів на місяць.

Джерело: Відомості

Анджеліна з дітьми оселилася в улюбленому місці зірок Голлівуду: тут живуть Ентоні Хопкінс, Джулія Робертс, Шон Пенн. У будинку, який закритий від сторонніх очей потужними воротами і високими деревами, з п'ятьма спальнями і ванними кімнатами. У Джолі та її дітей навіть є особиста стежка, яка веде до пляжу, пише Daily Mail. За даними видання, особистий охоронець актриси по кілька разів на день перевіряє автомобілі, які паркуються поблизу будинку.

За спостереженнями журналістів, зірка взагалі не збирається покидати меж розкішного котеджу: поблизу будинку була помічена асистентка Джолі Холлі Голін, яка забезпечує сім'ю всім необхідним.

Повідомляється також, що актриса виділила спеціальну кімнату, для того щоб обговорювати зі своїми радниками деталі шлюборозлучного процесу з Бредом Піттом, який, в свою чергу, залишив їх з Джолі будинок в Лос Фелиз. Daily Mail відзначає, що Анджеліна орендувала котедж в Малібу ще до інциденту в літаку між її чоловіком і сином. Тим часом раніше ЗМІ повідомляли, що сварка Пітта з Меддоксом стала останньою краплею для Джолі.

Loading...