Оприлюднене інтимне переписування Джима Керрі з екс-коханою, яка скоїла суїцид

Оприлюднене інтимне переписування Джима Керрі з екс-коханою, яка скоїла суїцид

Дівчина говорила, що актор заразив її венеричним захворюванням.

Джерело: Відомості

Британське видання The Sun оприлюднило переписку нібито актора Джима Керрі з його колишньою коханою, яка після розриву відносин вчинила самогубство. Дівчина заявляла, що кінозірка заразив її венеричним захворюванням, проте Керрі заявляв, що це не так.

"Я сподіваюся, що все з тобою добре. Ймовірно, що ти підхопила щось ще до мене. Все пройде незабаром. Можливо, що це інше. Скоро ти будеш відчувати себе добре. Погіршення фолікули може бути викликано голінням або енергійним сексом ", - писав Керрі.

Катріона відповідала, що вона перевірялася до того, як вони стали зустрічатися. Потім Джим зізнався, що він зараз знаходиться в постійному стресі і хоче закінчити відносини. Дівчина у відповідь заявила, що зараз вона страждає більше всіх: "Ти дуже підтримував мене фінансово. Дякую тобі за це, але зрозумій, через який стрес я зараз проходжу. Як я переживаю і страждаю".

Нещасна сказала, що ймовірно у неї не буде більше інших відносин, але Джим відреагував на ці слова дуже грубо: "Я був дуже щедрий і терплячий. Я не знаю, що ти задумала, але я більше не хочу тобі допомагати". Він також закликав її перестати бути "соплячкою".

Loading...