Єлизавета Боярська здивувала фанатів знімком без макіяжу

Єлизавета Боярська здивувала фанатів знімком без макіяжу

Російська актриса Єлизавета Боярська показала своїм шанувальникам природну красу без макіяжу, сфотографувавшись після лазні.

Джерело: Відомості

Останні два тижні Єлизавета Боярська провела в Грузії в компанії свого чоловіка Максима Матвєєва. Також разом з подружжям відпочивали петербурзькі колеги актриси по Малому драматичному театру. Перед поверненням на батьківщину галаслива акторська компанія побувала в сірчаних лазнях в Тбілісі, повідомляє Informing.

І хоча Ліза є не найактивнішим користувачем соцмереж, усі останні дні вона ділилася знімками з відпочинку з шанувальниками в своєму Instagram. Показала вона підписникам  і фото, зроблене після походу в лазню. Природно, що Боярська та її подруги після лазні не були нафарбованими, а розпареними і розчервонілими.

Багатьом шанувальникам сподобалося, що актриса не побоялася показати свою природну красу. Вони відзначили, що Єлизавета виглядає дуже натуральною та посвіжілою після відпочинку.

Однак знайшлися і такі користувачі, які нічого красивого не побачили. Мабуть, негативні коментарі залишили люди, які вважають, що представниці шоу-бізнесу в будь-якій ситуації повинні бути еталоном краси, а знімки без макіяжу, на зразок тих, що Боярська показала після походів на пляж і в лазню, потрібно залишати для домашнього архіву.

Loading...