Катерина Варнава відпочиває з екс-коханим Дмитром Хрустальовим

Катерина Варнава відпочиває з екс-коханим Дмитром Хрустальовим

Пара російських знаменитостей оголосила про розставання три роки тому.

Джерело: Відомості

З тих пір шанувальники раз у раз натякають артистам, що вони ідеальна пара і повинні бути разом. І, судячи з останніх фото, до їхніх рекомендацій прислухалися, повідомляє видання «Домашний очаг».

З чуток, телеведуча Катерина Варнава ось-ось повинна була вийти за танцюриста Костянтина Мякінькова. Але тим часом її колишній бойфренд шоумен Дмитро Хрустальов публікує фото, на якому вони зображені в обіймах один одного.

«Жодної лотереї в житті не вигравав, а тут пощастило. Перше місце у вікторині «відтінки червоного» на радіо «Ретро +». Подарунок: вечеря з Варнавою. Душевно, комфортно, пропорційно», — написав під знімком Хрустальов, викликавши бурхливу реакцію передплатників.

Від уваги шанувальників не вислизнуло, що шоумен тримає долоню на коліні Катерини, а вона тримає його за руку. На їхню думку, такі «вольності» не можуть собі дозволяти просто друзі, якими себе називають знаменитості. «Може бути, ви нарешті зрозумієте, що повинні бути разом», «Ідеальна пара», «Ну нарешті зійшлися, рада за вас!» — писали вони в коментарях.  

Loading...