Кім Кардашян опублікувала знімки в мікрокупальнику

Кім Кардашян опублікувала знімки в мікрокупальнику

Кім обожнює скандальну популярність.

Джерело: Відомості

Відома всьому світу світська левиця Кім Кардашьян в черговий раз здивувала свою багатотисячну армію шанувальників відвертими фотографіями, повідомляє RayZest.

Кім Кардашьян прославилася на весь світ завдяки своїй участі в реаліті шоу «Сімейство Кардашьян». Тепер проект вже завершився, але до сім'ї Кім досі прикута пильна увага публіки. Почасти популярність Кім заснована на її незвичайній красі і фігурі, і вона абсолютно не соромиться її демонструвати. Кім продовжує знову і знову піддражнювати і «дратувати» в хорошому сенсі цього слова своїх численних шанувальників все новими і новими інтимними знімками. Зірка обожнює мініатюрний одяг, що називається на межі фолу, який ледь приховує її форми.

На останніх фотографіях, які сама Кім Кардашьян опублікувала в своєму блозі, можна побачити її в ледь помітних трусиках, котрі ледве ледве прикривають інтимні місця скандально відомої зірки.

Кім обожнює подібну скандальну популярність і не зупиняється на досягнутому, викладаючи в мережу Інтернет все нові і нові провокаційні кадри і «зриваючи банк» захоплених коментарів своїх фанатів.

Loading...