Сестра Жанни Фріске показала зворушливе відео з трирічним сином покійної співачки

Сестра Жанни Фріске показала зворушливе відео з трирічним сином покійної співачки

Після смерті російської співачки Жанни Фріске в ЗМІ довгий час обговорювалося скандал, пов’язаний з єдиним сином покійної артистки Платоном.

Джерело: Відомості

Сестра покійної артистки вперше після її смерті показала зворушливе відео з трирічним сином Жанни, з яким батько малюка забороняє зустрічатися сім'ї Фріске, повідомляє видання «Домашний очаг».

Після смерті Жанни Фріске в ЗМІ довгий час обговорювалося скандал, пов'язаний з єдиним сином покійної артистки Платоном. Фактичний чоловік співачки Дмитро Шепелєв не дозволяв бачитися з хлопчиком сім'ї знаменитості. Однак нещодавно в пресі з'явилася інформація про те, що телеведучий все ж пішов на поступки родичам Жанни і дозволив їм зустрічатися з малюком під наглядом психолога і охоронців.

А напередодні ввечері сестра артистки Наталія Фріске розмістила на своїй сторінці дуже зворушливий і кумедний ролик разом з трирічним Платоном, який зображує різних тварин. Це перше відео з хлопчиком, що потрапило в Мережу після смерті співачки. Але, як виявилося, ці кадри були зняті на початку 2015 року. Про це повідомила сама Наталія.

Користувачі соціальної мережі не могли стримати емоцій і залишили під публікацією Наталі численні коментарі. Всього за кілька годин ролик набрав понад 20 тисяч переглядів. Підписники відзначили, що Платон дуже схожий на маму і висловили надію на те, що Шепелєв скоро дозволить родині Жанни спілкуватися з хлопчиком у вільному режимі.

Loading...