Дизайнер Кіра Пластініна перебуває на межі банкрутства

Дизайнер Кіра Пластініна перебуває на межі банкрутства
Кіра Пластініна з батьком

Фірмі «Кіра Пластініна» загрожує банкрутство

Джерело: Відомості

Генеральний директор фірми «Кіра Пластініна стиль» поділився з пресою інформацією про стан активів компанії. За його словами, загальний борг фірми юної дизайнерки становить 500 мільйонів рублів (195,3 млн гривень). Рахунки корпорації знаходяться під арештом, а юристи бренду щосили відбиваються від купи пред’явлених позовів. До кінця серпня суд повинен винести рішення про присвоєння компанії статусу банкрута, повідомляє видання «УзнайВсе».

 У 2006 році батько Кіри, Сергій Пластінін, засновник компанії «Вімм-Білль-Данн», бачачи, як дочка захоплено малює наряди для своїх ляльок, вклався в створення її власного бренду молодіжного одягу. 14-річна дівчинка-дизайнер потрясла світ моди і аж до початку 2010-их років була частим гостем на всіляких тижнях моди і світських тусовках.

Бутіки Пластініної відкривалися по всьому світу. Побачили світ і колаборації Кіри Пластініної з Ліндсі Лохан і Періс Хілтон.  Але прибутку Пластинін-старший так і не побачив. Найбільш вдалими роками стали 2013 і 2014 — збитки компанії за цей період склали лише 93 і 133 мільйони рублів (відповідно). Про те, чим зараз займається Кіра Пластініна, майже нічого не відомо.

Судячи з її Instagram, дівчина загоряє на пляжі і весело проводить час, геть забувши про дизайн та моделювання.   

Loading...