Дана Борисова вирішила скористатися послугами чорного мага

Дана Борисова вирішила скористатися послугами чорного мага

Російська телеведуча Дана Борисова вирішила звернутися до чорного мага, який працює в Москві, щоб зробити секс-приворот.

Джерело: Відомості

Відома російська телеведуча Дана Борисова зазнає труднощів не тільки в кар'єрі, але й у амурних справах, про що говорить новина, згідно з якою, щоб повернути свою любов, знаменитість пішла до чорного мага за допомогою, повідомляє VistaNews.

Журналістам вдалося роздобути дані з листування Дани з московським екстрасенсом, відомим як Гера Скандал. Стало відомо, що приблизно місяць тому Борисова звернулася до мага з проханням приворожити її екс-коханого.

Зірка зазначила, що чоловік жорстокий з нею, але вона любить його навіть незважаючи на те, що в пари немає сексу.

Дана попросила екстрасенса, щоб з його подачі, чоловік хотів тільки її, і вона могла зустрічатися з ним заради інтиму. Маг пояснив Дані, що використовувати приворот для любовних справ дуже небезпечно, адже чоловік, якого вона хоче приворожити, може померти через 8 років.

Однак телеведуча не була налякана такою інформацією, так як її ніщо не зупинить перед тим, щоб роздобути серце бажаного коханця. Екстрасенс відмовився допомагати Борисовій та порекомендував їй розібратися в почуттях.

Loading...