Катерина Климова вперше за довгий час показала фото підрослих дітей від різних шлюбів

Катерина Климова вперше за довгий час показала фото підрослих дітей від різних шлюбів

Актриса відправилася на відпочинок з підрослими спадкоємцями і вперше за довгий час показала спільне фото старших дітей від різних шлюбів.

Джерело: Відомості

38-річна російська актриса Катерина Климова виховує чотирьох дітей від різних шлюбів — 14-річну дочку Єлизавету від першого чоловіка Іллі Хорошилова, синів  10-літнього Матвія і восьмирічного Корнія від актора Ігоря Петренка і восьмимісячну дочку Беллу від нинішнього чоловіка Гели Месхі. Незважаючи на статус багатодітної мами, знаменитість продовжує активно працювати — знімається кіно, бере участь у фотосесіях і дає інтерв'ю різним виданням, повідомляє видання «Домашний очаг».

Через насичений графік Катерині рідко вдається вибратися з Москви разом з усіма дітьми на відпочинок. Але судячи з останньої фотографії, яку розмістила в Мережі актриса, вона все ж змогла знайти час і провела вихідні зі своїми спадкоємцями. Климова вперше за довгий час поділилася спільною фотографією старшої дочки і старших синів, які відпочивають на піщаному пляжі.

Підписники знаменитості були вражені тим, як виросли Ліза та її брати, і побажали їм здоров'я, назвавши дітей найбільшим багатством Катерини. Багато хто відзначив, що хлопчики з кожним днем ​​все більше стають схожими на зоряного батька, а дівчинка росте копією мами. 

Loading...