Екс-піарниця Потапа і Насті Каменських заявила про їхній роман

Екс-піарниця Потапа і Насті Каменських заявила про їхній роман

У шоу-бізнесі нерідкі випадки, коли артисти, які працюють в одному колективі, будують один з одним стосунки.

Джерело: Відомості

Спільні гастролі, постійні репетиції, запис пісень і кліпів, відвідування заходів, зближують колег, і вони вже не можуть жити один без одного. Перші кілька років після появи на музичному олімпі дуету Потапа і Насті Каменських чутки про роман молодих людей не вщухали. Лише через деякий час, коли артист одружився і став батьком чарівного хлопчика, розмови про це припинилися. Однак в цій історії все виявилося не так просто. Принаймні, так стверджує піар-директор, яка протягом п'яти років працювала з популярним колективом.

Жінка на ім'я Анна стверджує, що Потапенка Олексія і Настю Каменських вже довгий час пов'язують романтичні стосунки. Екс-піарниця знаменитого дуету взяла на себе сміливість не тільки приписати колишнім підопічним бурхливий роман, але й заявила також про те, що дружині Потапа відомо про його зв'язки на стороні.

«Я не хочу бути пліткаркою, але вже давно ніхто не задається питанням: чи сплять Потап і Настя Каменських. Люди, які з ними працюють, — всі це знають, —  заявила загадкова Анна В. — Єдине, мені дуже шкода його дружину. Те, ким вона була і ким вона стала зараз, — це небо і земля. Але, що вона може зробити проти краси Насті Каменських. Вона не може залишити це «бабло», цю розкіш, яка не дає їй щастя абсолютно. Ні їй, ні її дитині. Та й Настю теж можна зрозуміти: вона закохана жінка, слабка. Звичайно, вона любить його. Ось такий порочний зв'язок, виходу з якого немає. Хтось повинен піти, але ніхто не йде. А люди слухають: «У-у будинку, у мами, на кухні все добре...». Ну де ж добре-то?»

Варто зазначити, що свого часу Анна В. і була звільнена артистами без пояснення причин. Цілком справедливо можна було б припустити, що скандальна заява —  не більше ніж спроба піарниці помститися тим, хто залишив її без роботи. Однак зупинятися на одному лише «відвертому визнанні» жінка не має наміру. У жовтні цього року Анна сподівається випустити книгу, в якій розповість про виворіт шоу-бізнесу і секрети багатьох його представників. Як заявила піарщиця виданню Life.ru, вона бере на себе місію людини, яка відкриє людям очі на те, що відбувається.

Довгий час про стосунки артистів ходили чутки, але вони ніколи не знаходили підтвердження. 

Loading...