Зірка серіалу «Лузери» з синдромом Дауна Лорен Поттер виходить заміж

Зірка серіалу «Лузери» з синдромом Дауна Лорен Поттер виходить заміж

Зірка серіалу «Лузери», 26-річна Лорен Поттер, якій у ранньому дитинстві діагностували синдром Дауна, виходить заміж.

Джерело: Відомості

Обранцем актриси став її давній бойфренд Тімоті Спеар, який зробив їй пропозицію руки і серця під час пікніка в Лагуна Біч у Каліфорнії, повідомляє видання «Hello».

На пікніку він опустився на одне коліно і підніс їй перстень, запропонувавши стати його єдиною і вийти за нього заміж, як тільки вона буде готова. «Вона сказала «Так», і вони ще довго разом дивилися на захід сонця», — розповіла мама Лорен Робін Сінкхорн журналу People.

Незважаючи на діагноз, Лорен Поттер з дитинства вела активний спосіб життя і займалася творчістю — в школі вона відвідувала театральну студію і танцювальний клас. Коли Лорен було 16, її затвердили на роль у фільмі Mr. Blue Sky, а ще через кілька років — в серіал «Лузери», в якому Поттер знімалася з 2009 по 2014 рік. Цікаво, що в «лузерах» Поттер виконала роль черлідера, хоча в школі її не взяли в групу підтримки.

У листопаді 2011 року Президент США Барак Обама запропонував Лорен стати членом Президентської ради у справах людей з обмеженими інтелектуальними можливостями, і вона прийняла цю пропозицію.

Loading...