Дану Борисову змусили показати нареченого

Дану Борисову змусили показати нареченого

Російську телеведучу змусили показати нареченого.

Джерело: Відомості

Недавнє оголошення Дани Борисової про майбутнє весілля спровокувало невеликий скандал. Як відомо, розлучившись з чоловіком, Дана вирішила більше не пускати сторонніх у своє особисте життя. Ось чому минулого тижня, розповівши про те, що вона скоро знову піде під вінець, російська телеведуча не стала розкривати ім’я нареченого. Тут же репортери почали самі це дізнаватися — і зробили висновок, що новий чоловік Дани — якийсь вірменин із зарплатою в 30 тисяч рублів, повідомляє 7days.

Реакція телеведучої на підсумки журналістського «розслідування» була більш ніж різкою. Як виявилося, майбутнього чоловіка Дани переплутали з її знайомим. У підсумку, щоб зупинити швидко поширювану неправдиву інформацію, вона була змушена показати знімок свого обранця і розповісти, чим він займається насправді.

«Хоча я пообіцяла всім підписнкам ніяк не коментувати це питання, ось фото мого справжнього близького друга. Звуть його Олександр, і його знають всі топ-менеджери автомобільного бізнесу. А те, що ми були з двома парами в караоке, напевно, і спровокувало цю помилку. Все, більше ні слова, залиште моє особисте життя особистим, хоча б заради моєї дочки... Я заперечую присутність в моєму житті вірменина (сподіваюся, нікого не образила, просто це не зовсім мій тип)!» — написала Борисова.

Тим часом, не так давно вона продемонструвала обручку, якою закохані вже встигли обзавестися. Про те, коли саме відбудеться торжество, поки не уточнюється. Але, судячи з того, як стрімко розвиваються події, весілля Дани та Олександра не за горами. Так, видання «Вести» повідомляє, що дата весілля вже визначена, і це буде 6 вересня.

А всього лише два місяці тому Борисова отримала документи про розлучення з чоловіком — Андрієм Трощенком.

Loading...