50-річна Ірина Салтикова приголомшила фанатів відвертою фотографією

50-річна Ірина Салтикова приголомшила фанатів відвертою фотографією

Російська співачка викликала фурор фігурою в бікіні.

Джерело: Відомості

Ірина Салтикова довела: вона цілком ще може скласти конкуренцію молодим суперницям. 50-річна російська співачка зробила на фанатів незабутній подарунок, опублікувавши відвертий знімок, на якому постала в білому бікіні, повідомляє 7days.

Такій підтягнутій і стрункій фігурі, яку з задоволенням продемонструвала Салтикова, можна тільки позаздрити. Найдивовижніше, що на відміну від багатьох зірок російського шоу-бізнесу, підтримка ідеального зовнішнього вигляду дається співачці без особливих зусиль. Ірина не проводить дні безперервно в тренажерному залі. За її зізнанням, виснажливі заняття фітнесом вона давно замінила приємними походами на танцювальні уроки.

До того ж Салтикова не фанат дієт. Навпаки, зірка 90-х не любить обмежувати себе в їжі. Правда, вона все ж дотримується деякого правила в харчуванні. Якщо протягом дня вона з'їла щось занадто калорійне, то потім намагається розвантажувати організм більш легкою їжею. Всі заслуги ідеальної фігури Ірина в основному приписує хорошій генетиці.

До речі, і своє 50-річчя співачка відсвяткувала в бікіні. Разом з сім'єю вона побувала на Лазурному березі, там і відзначила ювілей. 

Loading...