Поїздка в Чечню змінила Глюк’Ozу

Поїздка в Чечню змінила Глюк’Ozу

Російська співачка повністю змінила стиль одягу, щоб відповідати культурі і традиціям мусульманської країни.

Джерело: Відомості

Глюк'oZа завжди відрізнялася любов'ю до відвертих нарядів — напівпрозорі сукні з глибоким декольте, міні-спідниці і крихітні шорти. А під час відпочинку в теплих краях співачка і зовсім воліла виходити на пляж топлес. Але в зв'язку з поїздкою в консервативну Чечню, артистка вирішила не провокувати конфліктні ситуації і постала перед публікою в білій сукні до підлоги і з косинкою на голові, повідомляє видання «Домашний очаг».

Нещодавно Глюк'oZа опублікувала знімок, на якому вона зображена в скромному вбранні на тлі мечеті. «І знову я в одному з улюблених міст !!! Привіт, Чечня! Привіт, Грозний! Кожен раз дуже привітний прийом і нескінченні квіти і оплески !!! Дякуємо!!! Дала аьтто бойла вай Массер», — таким коментарем супроводила фото співачка.

Шанувальники знаменитості були приємно здивовані подібними змінами. Вони відзначили, що на артистку приємніше дивитися, коли в ній зберігається загадка, а не тоді, коли вона виставляє достоїнства своєї фігури напоказ. Підписники зійшлися на думці, що такі стримані сукні тільки підкреслюють жіночність і елегантність зірки. 

Loading...