Дмитро Харатьян зробив відверте зізнання

Дмитро Харатьян зробив відверте зізнання

Дмитро Харатьян виступив з піснями з радянського кіно в Зеленому театрі ВДНГ.

Джерело: Відомості

Після концерту в інтерв’ю «Дням.Ру» артист зробив несподіване зізнання: «Я не вважаю, що у мене якісь видатні акторські здібності — я не великий, не геніальний, а стабільний, середній професійний актор. Просто мені трохи більше пощастило, ніж іншим дуже талановитим, дуже обдарованим. Може бути, я не зіграв якихось видатних ролей, може бути, були й акторські невдачі, промахи та провали», повідомляє Ru.Delfi. 

На питання про те, чи не втомився він від ярлика «секс-символу екрану», Харатьян відповів: «Його на мене наклеїли шанувальники і ваші колеги-журналісти, я ж сам таким себе ніколи не вважав. По молодості, в епоху «Акції» або «Зеленого фургона», було якесь обожнювання з боку жінок, навіть фанатизм спостерігався, але потім все поступово затихло. Я ж доросла людина, мені вже 56 років, і я від цього давно втомився».

Нагадаємо, що популярність до Харатьяна прийшла ще в школі, коли він знявся в картині «Розіграш». Але зіркової хвороби йому вдалося уникнути.

«У 17 років я відразу прокинувся знаменитим, — зізнається Дмитро. — Тоді мене впізнавали на вулицях, буквально мішками кожен день отримував листи від шанувальниць. Але Господь вберіг від спокуси: можливо, мене врятувала така риса характеру, як твереза, навіть занижена оцінка власного місця в житті. Голова крутилась від успіху, але залишилася все ж на місці. Спокуса славою, успіхом, владою, багатством — одне з найсерйозніших випробувань для людини. І до сих пір не можу зрозуміти, як я пройшов через все це і зумів зберегтися. Адже стільки людей ламалися, особливо в ранньому віці, коли людина ще така слабка».  

Loading...