Дмитро Шепелєв показав нову фотографію з Платоном, зроблену на відпочинку

Дмитро Шепелєв показав нову фотографію з Платоном, зроблену на відпочинку

У цьому році, як і в минулому, Дмитро Шепелєв, нікому нічого не сказавши, разом із трирічним сином Платоном поїхав відпочивати за кордон.

Джерело: Відомості

Правда, цього разу не в Болгарію, а в Італію, повідомляє видання «УзнайВсе».

Перші фото з відпочинку на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram він опублікував лише після того, як в ЗМІ з'явилася інформація про те, що телеведучий разом з дитиною зник в невідомому напрямку і батьки Жанни Фріске ледь не змушені подавати на них в розшук. 

Коли перша хвиля чуток і домислів вляглася, почали спливати нові пікантні подробиці з життя телеведучого. Зокрема, адвокат сім'ї Фріске, який проводив приватне розслідування з приводу зникнення грошей, зібраних «Русфондом» на лікування Жанни Фріске, повідомив, що Шепелєв, залишившись без роботи, зазнає серйозних фінансових труднощів. У Росії у нього закінчуються гроші, тому він планує разом із сином поїхати на ПМЖ в Америку.

«Вже були затримки з оплатою орендованої квартири. Він одному зі своїх охоронців не заплатив за роботу. Ось той образився і розповів про плани Шепелєва», — каже адвокат.

І тут, немов на доказ того, що у них все в порядку, Дмитро Шепелєв на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram публікує нове фото з Платоном, правда, на знімку чомусь не видно облич тата і сина, одні лише ноги і підпис: «..не пропустити дитинство».

Це рядок з відкритого листа Шепелєва, в якому він з гіркотою міркує про те, що йому катастрофічно не вистачає часу, щоб займатися дитиною.

Варто зазначити, що після смерті Жанни Фріске Дмитро Шепелєв не дає батькам співачки бачитися з онуком.

Loading...