Актриса Кейт Хадсон здивувала шанувальників відвертим фото

Актриса Кейт Хадсон здивувала шанувальників відвертим фото

Популярна голлівудська актриса Кейт Хадсон здивувала публікацією відвертого фото.

Джерело: Відомості

Американську актрису Кейт Хадсон складно назвати любителькою «оголення». До того ж дочка Голді Хоун є не найактивнішим користувачем соцмереж. Саме тому остання публікація Кейт в Instagram дуже здивувала її шанувальників, адже актриса розмістила в своєму веб-журналі свій дуже відвертий знімок. На ньому Хадсон зображена повністю голою і позує стоячи перед вікном спиною до камери, повідомляє Informing.

Як випливає з опису фото, автором пікантного знімка актриси є фотограф Даррен Анкенман. Не виключено, що відверту фотосесію Кейт влаштувала для ілюстрації своєї книги.

Нагадаємо, що хоча Хадсон і не так часто оголюється на камеру, як, наприклад, Кім Кардашян, але це вже другий подібний знімок актриси, що з’являється в Мережі за цей рік. Раніше пікантне фото падчерки Курта Рассела виклала на загальний огляд стиліст Кейт Софі Лопес.

На ньому актриса так само була зображена спиною до камери з оголеними сідницями, але тоді вона позувала не стоячи, а лежачи у ванні. Софі видалила пікантний знімок голлівудської зірки зі своєї соцсторінки вже через кілька годин після публікації, але шанувальники Хадсон встигли його скопіювати. 

Loading...